Άλλη μια τριπλή βράβευση του Ομίλου ALFA WOOD, αυτή τη φορά στα Kitchen & Bath Awards 2022

Δεν πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα από την τριπλή βράβευση της ALFA WOOD GROUP AEBE στα φετινά Green και Wood Awards 2022 που έγιναν τον Μάρτιο του 2022 και οι διακρίσεις του Ομίλου συνεχίζονται.
Στη συγκεκριμένη διοργάνωση ο Όμιλος είχε αποσπάσει τρία (3) βραβεία στις κατηγορίες Best Green Business / Industry Process (Χρυσό), Εκθεσιακές κατασκευές (Χρυσό) και Εμπορικά καταστήματα (Ασημένιο).

Αυτή τη φορά ήρθε άλλη μια τριπλή βράβευση για την ALFA WOOD GROUP AEBE, στα Kitchen & Bath Awards 2022, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου στο House 124 και που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη χώρα μας από την εταιρεία BOUSSIAS.

Στη κατηγορία «Services» και «Services & Digital – Smart Technology» ο Όμιλος απέσπασε το Platinum και το Gold Award, για την εφαρμογή Smart Application Alfa Wood – Augmented Reality Tools.

Πρόκειται για μια έξυπνη εφαρμογή με την οποία ο επισκέπτης ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις του Ομίλου, τα νέα προϊόντα, τους καταλόγους και τα εργαλεία Alfa Design Studio & Alfa Room Visualizer.

Στην κατηγορία «Best Individual Kitchen Components» ο Όμιλος βραβεύτηκε με Bronze διάκριση για το νέο Πάγκο Κουζίνας 20mm – R2 με άνθυγρο πυρήνα HDF.

Ο συγκεκριμένος πάγκος κουζίνας 20mm – R2, μπορεί να γίνει το επίκεντρο κάθε κουζίνας, αφού συνδυάζει την υψηλή αισθητική και τον εργονομικό σχεδιασμό.
Το συγκεκριμένο πάχος του πάγκου, αποτελεί μία ελκυστική πρόταση για αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και καταναλωτές για εφαρμογές σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους

Σε κλίμα χαράς και ικανοποίησης οι εκπρόσωποι της Alfa Wood Group, κος Αγοραστός Στέλιος και η κα Δημάκη Ιωάννα, γιόρτασαν τα αποτελέσματα των προσπαθειών του Ομίλου, να συνδυάσει αρμονικά τις νέες τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, με τις ανάγκες των πελατών για εργονομία, άνεση, υψηλή αισθητική, ποιότητα αλλά και πρακτικότητα.

Είναι φανερό πως η Alfa Wood Group σήμερα πρωτοστατεί στον εξειδικευμένο χώρο του «interior design» και συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας και της εξυπηρέτησης των πελατών της.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:
ALFA WOOD GROUP: Τηλ. 2410 561200, 801 700 7273
E-mail: info@alfawood.gr
www. alfawood.gr