Οι κορυφαίες γερμανικές βίδες SPAX, από τη STEROPAL.

Μια βίδα… μα ποια βίδα; 

Η STEROPAL δίνει μεγάλη βαρύτητα όχι μόνο στην ποιότητα, αλλά και στην τεχνολογία που πολλές φορές μετατρέπει τα αναλώσιμα υλικά σε εργαλεία.

Με αυτό το σκεπτικό ξεχώρισε τη γερμανική εταιρεία SPAX, κορυφαίο brand βίδας στην Ευρώπη, αρχίζοντας μια νέα δυναμική συνεργασία που έχει ως στόχο να βοηθήσει τους επαγγελματίες κατασκευαστές να κάνουν τη δουλειά τους πιο γρήγορα και ευκολότερα από ποτέ.

Για δεκαετίες, η SPAX είναι γνωστή για την παραγωγή βιδών υψηλής ποιότητας. Η επιτυχημένη πορεία της ξεκίνησε το 1823 φέρνοντας επανάσταση στην κατασκευή ξυλείας και από τότε δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται. Σήμερα, λέγοντας SPAX εννοούμε την ιδανική βίδα. Με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της πείθει όλους όσοι εργάζονται με ξύλο και πολλά άλλα υλικά σε ολόκληρο τον κόσμο:

  • Δεν απαιτείται προδιάτρηση στα περισσότερα υλικά.
  • Το τετραγωνισμένο άκρο 4CUT™ μετατοπίζει τις ίνες και αποτρέπει το σχίσιμο στο ξύλο.
  • Μειώνουν σημαντικά τη ροπή βιδώματος. Μικρότερη προσπάθεια στην εφαρμογή, άρα λιγότερη σωματική καταπόνηση.
  • Εξοικονομούν χρόνο και κατ’ επέκταση χρήμα.
  • Διαθέτουν πιστοποίηση προέλευσης που προσφέρει υψηλό βαθμό ασφάλειας, ποιότητας και συνέχειας ΜADE IN GERMANY και εγγυώνται ένα καλύτερο τελικό προϊόν με αντοχή στον χρόνο.

Η STEROPAL διαθέτει μεγάλη γκάμα ειδών, μεγεθών και χρωμάτων για κάθε χρήση με εφαρμογή σε εξωτερικό (βεράντες, πέργκολες, στέγες-σκεπές κ.ά.) ή εσωτερικό χώρο (έπιπλα από ξύλο, μοριοσανίδα, MDF κ.ά.).

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ. 23940 32222.
E-mail:info@steropal.gr | www.steropal.gr