Γυαλιστερές επιφάνειες Glass από την Praxitelis

Οι γυάλινες επιφάνειες ανέκαθεν αποτελούσαν μια ξεχωριστή ενότητα στην αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων, γιατί το γυαλί είναι ένα υλικό με μοναδικές ιδιότητες όπως διαφάνεια, φωτεινότητα και υψηλή αισθητική. Η μεγάλη δυσκολία όμως της κατεργασίας του σε συνδυασμό με το βάρος του και το υψηλό κόστος διάθεσης, το καθιστούσαν μέχρι σήμερα απαγορευτικό σε πολλές εφαρμογές της εσωτερικής διακόσμησης.

Ευτυχώς σήμερα λόγω της σύγχρονης τεχνολογίας υπάρχει η δυνατότητα να παραχθούν επιφάνειες που έχουν πολλά από τα χαρακτηριστικά του πραγματικού γυαλιού, όπως η γυαλάδα και η λαμπερή του όψη και για τον λόγο αυτό τα γυαλιστερά πάνελ κερδίζουν συνεχώς έδαφος στο σύγχρονο ντιζάιν των εσωτερικών χώρων.

Η νέα σειρά γυαλιστερών επιφανειών Glass της Praxitelis είναι ένα καινοτόμο πάνελ που μοιάζει και δημιουργεί την αίσθηση του πραγματικού γυαλιού, με την ευκολία όμως κατεργασίας που έχουν τα ξύλινα πάνελ.

Το νέο προϊόν παρουσιάζει αρκετά πλεονεκτήματα όπως:

  • Δυνατότητα κοπής ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη
  • Εξαιρετική αντοχή σε χτυπήματα και γρατσουνιές
  • Μεγάλη ευκολία καθαρισμού και συντήρησης

Η ιδιαίτερη αισθητική του πάνελ σε συνδυασμό με την εξαιρετική του αντοχή και την ευκολία καθαρισμού και συντήρησης, το καθιστούν ένα προϊόν κατάλληλο για εφαρμογή σε χώρους που απαιτούν σε καθημερινή χρήση αυξημένη καθαριότητα και αντοχή, όπως είναι ο χώρος της κουζίνας, οι επαγγελματικοί χώροι, αλλά και η επίπλωση των ξενοδοχειακών μονάδων.

Με τη νέα σειρά γυαλιστερών επιφανειών Glass, η εταιρεία στοχεύει σε μια αγορά υψηλών αισθητικών απαιτήσεων και ποιοτικών προδιαγραφών, προσφέροντας για άλλη μια φορά στους πελάτες της όχι συμβατικά προϊόντα, αλλά πρωτοποριακά και ποιοτικά που προέρχονται μέσα από το δικό της «σύμπαν σκέψης και αισθητικής» συνεχίζοντας έτσι από το 1985 που ιδρύθηκε, μια παράδοση μοναδικής συνέπειας και αξιοπιστίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:
www.praxitelis-sa.gr  Τηλ: 27410 24952 E-mail: info@praxitelis-sa.gr