Η Xylexpo επιστρέφει ξανά «στο μήνα της» τον Μάιο του 2024

Η 28η έκδοση της Xylexpo, της διετούς διεθνούς έκθεσης τεχνολογίας επεξεργασίας ξύλου και παραγωγής επίπλων, επιστρέφει ξανά «στο μήνα της» τον Μάιο του 2024 στο εκθεσιακό κέντρο Fieramilano της Ιταλίας.

Επιστροφή ξανά στο μήνα της αρχικής διοργάνωσης.

Η Xylexpo από τότε που ιδρύθηκε, γινόταν πάντα τον Μάιο. Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που προκλήθηκε κατά την πανδημία του Covid-19, είχε αναγκάσει τους διοργανωτές να επιλέξουν τον Οκτώβριο ως μια εναλλακτική χρονική περίοδο για την διοργάνωση της έκθεσης του 2022, δημιουργώντας ένα διαφορετικό σενάριο ώστε μέσα από νέες συνεργασίες, να βοηθήσουν τους εκθέτες και τους επισκέπτες να επιστρέψουν στην κανονικότητα μέσα από μια επιτυχημένη διοργάνωση.

Η πρόκληση ήταν επιτυχής, καθώς η Xylexpo 2022 ήταν σίγουρα η πιο επιτυχημένη εκδήλωση του κλάδου μετά την καταιγίδα του Covid-19.

«Σε αρμονία με όλους τους σημαντικότερους παράγοντες του κλάδου, εξετάσαμε με ακρίβεια όλες τις εναλλακτικές λύσεις και τον ρόλο της έκθεσής μας ως κύριο μέσο προώθησης.
Η διαδικασία αυτή μας οδήγησε στο να προσδιορίσουμε για τη διοργάνωση της έκθεσης στο χρονικό διάστημα από τις 21 έως τις 24 Μαΐου για την Xylexpo 2024.
Μάλιστα για πρώτη φορά επιλέξαμε η έκθεση να πραγματοποιηθεί από την Τρίτη έως και την Παρασκευή, ημέρες που ταιριάζουν καλύτερα στις σημερινές απαιτήσεις των εκθετών και των επισκεπτών, ιδίως στο διεθνές μας κοινό», δήλωσε ο Luigi De Vito, πρόεδρος της έκθεσης και της Acimall (Ένωση των Ιταλών κατασκευαστών μηχανημάτων επεξεργασίας ξύλου), η οποία διοργανώνει την εκδήλωση και συνεχίζει:

«Καθορίζουμε όλες τις λεπτομέρειες του νέου προγράμματος της έκθεσης, που εστιάζει ακόμη περισσότερο στα πολυμέσα και εργαζόμαστε ώστε να φέρουμε όλους τους φορείς του κλάδου στο Μιλάνο, προσφέροντας τους μια μοναδική δυναμική εκδήλωση με πολλές πρωτοβουλίες, που μπορεί να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά την κουλτούρα, την προώθηση και την προβολή των επιχειρήσεων που συμμετέχουν».

Η 28η Xylexpo θα πραγματοποιηθεί στις 21- 24 Μαΐου 2024 στο Fieramilano-Rho του Μιλάνου, στις αίθουσες της ανατολικής πλευράς του εκθεσιακού κέντρου, που βρίσκονται κοντά στο σταθμό του μετρό και παράλληλα έχουν εύκολη πρόσβαση μέσω των αυτοκινητοδρόμων, των σιδηροδρόμων και των αεροδρομίων, ώστε να απλοποιηθεί η πρόσβαση των Ιταλών αλλά και όλων των διεθνών φορέων, που αναμένεται να συμμετάσχουν με μεγάλους αριθμούς στην έκθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://www.xylexpo.com/en/