Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε ο Όμιλος Alfa Wood Group στην διεθνή έκθεση interzum 2023

Στελέχη της Αlfa Wood Group στην interzum 2023

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Ομίλου Αlfa Wood Group στην κορυφαία διεθνή εμπορική έκθεση του κόσμου, για τους προμηθευτές επίπλων και τη βιομηχανία εσωτερικού σχεδιασμού interzum 2023, που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας στις 9 – 12 Μαΐου.

Στο προσεγμένο περίπτερο του ελληνικού Ομίλου, όλη η κοινότητα της διεθνούς δόμησης (επενδυτικά σχήματα, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, κατασκευαστικός κλάδος, Global traders κ.λπ.), είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από κοντά για τις νέες προτάσεις και τα νέα υλικά που παρουσίασε ο Όμιλος και τα οποία πρωτοστατούν σήμερα διεθνώς στις διακοσμητικές εφαρμογές.

Χειροποίητες κατασκευές marquetry από τη νέα σειρά L’arte del legno & Intarsio 2023, νέες διακοσμητικές επιφάνειες μελαμίνης με αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή δράση, πρωτοποριακές προτάσεις σε Synchronized επιφάνειες (Εmbossed Ιn Register), εργονομικοί πάγκοι εργασίας πάχους 19mm, επενδύσεις τοίχου, Alfa Compact (συμπαγή πάνελ), Αlfa Sonic (ακουστικά πάνελ) και διακριτικές υφές υλικών pet & Super matt, ήταν ορισμένα από τα προϊόντα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Ο Όμιλος Αlfa Wood Group αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη βιομηχανία ξύλου στην Ελλάδα. Η επιτυχής συμμετοχή του στην interzum 2023, αποτελεί τιμή για τον παραγωγικό κλάδο της χώρας, αλλά και μια διεθνή αναγνώριση για τον ίδιο τον Όμιλο, αφού με τη δυναμική του παρουσία στην έκθεση, διεύρυνε την εξωστρέφεια του κάνοντας γνωστό στο διεθνές κοινό τις παραγωγικές δυνατότητες που διαθέτει. Παράλληλα απέδειξε πως η καινοτομία και η κατασκευή ποιοτικών προϊόντων μπορούν σήμερα να προσελκύσουν και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.


https://alfawood.gr/