Επιφάνειες της CLEAF θα διανέμονται μέσω του δικτύου της EGGER σε έξι ευρωπαϊκές χώρες.

Οι δύο κορυφαίοι κατασκευαστές GLEAF και EGGER που δραστηριοποιούνται παγκοσμίως στην παραγωγή επιφανειών για τη βιομηχανία επίπλων και τον εσωτερικό σχεδιασμό, αποφάσισαν να συνεργαστούν ξανά κάτω από ένα φιλόδοξο σχέδιο, που έχει σαν σκοπό να δημιουργήσουν από κοινού μια μοναδική και καινοτόμο υπηρεσία για αρχιτέκτονες, εσωτερικούς σχεδιαστές και γενικότερα για τη βιομηχανία επίπλου.

Η υπηρεσία αυτή με το όνομα “Cleaf presented by EGGER” είναι μια συλλογή που περιλαμβάνει τη διάθεση στην αγορά 27 επιφανειών υψηλής αισθητικής “Made in Italy” της CLEAF, μαζί με την σειρά των επιφανειών “Egger Decorative Collection”, μέσω του μοναδικού και δυναμικού δικτύου διανομής των επιφανειών και προϊόντων της EGGER.

Η συμφωνία μεταξύ των δυο εταιρειών που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο (23/09/19) και θα εφαρμοστεί για τους πελάτες της EGGER από τον Φεβρουάριο του 2020, θα διανέμεται σε έξι ευρωπαϊκές χώρες και συγκεκριμένα στη Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Πολωνία, Τσεχία και Σλοβακία.

Όπως ανέφερε ο Roberto Caspani, διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της CLEAF:
«Στο παρελθόν, ο κόσμος του σχεδιασμού, μας έχει ζητήσει μια πιο εκτεταμένη υπηρεσία διανομής των επιφανειών μας για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση στον εσωτερικό σχεδιασμό και στην κατασκευή επίπλων. Η διανομή των πρωτοποριακών μας επιφανειών μέσω του δικτύου EGGER, μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε πρόσβαση σε πολλά έργα στα οποία μπορούμε να προάγουμε και να προσθέσουμε την “Made in Italy ” αισθητική».

Ο Ulrich Bühler, επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Egger Group, προσθέτει: «Οι αντιπρόσωποι διανομής της συλλογής μας “Egger Decorative Collection” θα μπορούν τώρα μέσω του δυναμικού μας δικτύου να επωφεληθούν, αφού θα προσθέσουν στα αποθέματα τους μια ακόμη σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας και αισθητικής όπως είναι αυτά της Cleaf».

Η Cleaf είναι μια ιταλική εταιρεία που παράγει καινοτόμες επιφάνειες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για τον εσωτερικό σχεδιασμό και τις βιομηχανίες επίπλων.

Η Egger που ιδρύθηκε το 1961, απασχολεί περίπου 9.600 άτομα σε 19 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο και παράγει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, από υλικά που έχουν σαν βάση το ξύλο όπως, μοριοσανίδες, OSB, MDF καθώς και ξυλεία.