Η ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. χορηγός στα ”Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2022″ από το DoMA

Ο φορέας σύγχρονης αρχιτεκτονικής DOMa παρουσίασε την Τρίτη 5 Ιουλίου, για 13η συνεχόμενη χρονιά, τα Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2022 στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη. H εταιρία ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. ήταν για πρώτη φορά χορηγός της εκδήλωσης, στηρίζοντας έτσι τις προσπάθειες των Ελλήνων αρχιτεκτόνων.

Στη φετινή διοργάνωση υποβλήθηκαν συνολικά 208 συμμετοχές. Από τις συνολικά 157 ομάδες συμμετεχόντων διακρίθηκαν 38 φιναλίστ.

Η υποστήριξη της ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. σε έναν τόσο σημαντικό θεσμό, πραγματοποιείται έπειτα από ανάπτυξη ακόμα πιο στενών σχέσεων συνεργασίας με τους αρχιτέκτονες συμβάλλοντας στο έργο τους μέσα από τη διάθεση καινοτόμων λύσεων σε κατασκευές διαμόρφωσης εσωτερικών αλλά και εξωτερικών χώρων.

Η επιλεγμένη γκάμα προϊόντων όπως οι ακρυλικές επιφάνειες HANEX και οι χαλαζιακές επιφάνειες HANSTONE της HYUNDAI LnC, οι πρωτοποριακοί μηχανισμοί επίπλων DTC, τα σύγχρονα συστήματα ραφιών LINEA & STILI της VOLPATO και τα συστήματα φωτισμού TOPMET χρησιμοποιούνται ήδη σε έργα μεγάλης ή μικρής κλίμακας παγκοσμίως, τηρώντας αυστηρές προδιαγραφές και πιστοποιήσεις αντοχής, ποιότητας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Η ομάδα της ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. που παραβρέθηκε στην εκδήλωση ήταν οι Ευαγγελία Μαρμούρη (CEO), Νάνσυ Ταστσόγλου (Marketing) Νίκος Αποστολίδης (Sales Director), Δημήτρης Αθανασάκης (Μηχανικός Πωλήσεων), Βασίλης Αθανασόπουλος (Sales Manager) και Νίκος Ισπάσος (Sales Manager) όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους καλεσμένους και να απολαύσει μία πανέμορφη βραδιά με τη μοναδική φιλοξενία της ομάδας του DoΜΑ και του Μουσείου Μπενάκη.