Η ITALSIT στην έκθεση MEDWOOD 2022

Δελτίο Τύπου της ITALSIT.

Η εταιρεία μας ITALSIT ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας επισκέφτηκαν στο περίπτερο μας κατά τη διάρκεια της 8ης έκθεσης MEDWOOD 2022 στο METROPOLITAN EXPO, καθώς και για την αμέριστη στήριξη που είχαμε από όλους τους επισκέπτες μας στο βήμα μας αυτό.

Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης στις επαφές που είχαμε με τους επισκέπτες, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά πως η ITALSIT είναι μια καινοτόμος εταιρεία που δίνει λύση σε κάθε ανάγκη του επαγγελματία με τα ολοκληρωμένα συστήματα σήτας που διαθέτει και προσφέρει σήμερα στην ελληνική αγορά.

Καθώς σήμερα η εντομοπροστασία αποτελεί καίριο ζήτημα για την ασφάλεια και την υγεία όλων μας, η εταιρεία μας αφοσιώνεται στην κατασκευή συστημάτων σήτας με τις καλύτερες διεθνείς προδιαγραφές, έχοντας όλες τις απαραίτητες και εξειδικευμένες πιστοποιήσεις.

Για την εταιρεία μας, ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή να δούμε από κοντά τους πελάτες μας, να γνωρίσουμε νέους επαγγελματίες – κατασκευαστές, να συζητήσουμε και να παρουσιάσουμε τα πιο εξελιγμένα και αποτελεσματικά συστήματα προστασίας σήτας κουφωμάτων που υπάρχουν σήμερα στην αγορά.

Τέλος, ευχαριστούμε τους διοργανωτές της MEDEXPO και ευχόμαστε μια δημιουργική σεζόν σε όλους!

Τηλ: 210 2852810  Ιστοσελίδα: http://www.italsit.gr/