Η SADIMAC αναβαθμίζει το μηχανουργείο της, με τον νέο τόρνο κοπτικών εργαλείων του αμερικάνικου οίκου HAAS

Στην ανανέωση του εξοπλισμού του μηχανουργείου της προχώρησε η SADIMAC, με την αγορά ενός νέου τόρνου κοπτικών εργαλείων, τον HAAS DS-30Y.

Το νέο μηχάνημα έρχεται να προστεθεί στον υφιστάμενο εξοπλισμό της SADIMAC προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες παραγωγής της εταιρείας.

Η Sadimac, κορυφαία εταιρεία κατασκευής κοπτικών εργαλείων, επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την προσήλωσή της στην καινοτομία και στην επένδυση σε εξελιγμένες λύσεις προηγμένης τεχνολογίας, με την αγορά του νέου τόρνου DS-30Y του αμερικανικού οίκου HAAS Automation.

Ο νέος τόρνος HAAS DS-30Y αποτελεί μία κορυφαία λύση με διπλή άτρακτο και άξονα Υ. Οι αυξημένες δυνατότητες κατεργασίας προσφέρουν λύσεις και βελτιωμένους κύκλους παραγωγής προκειμένου η εταιρεία να ανταποκριθεί στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της.

Παράλληλα με την εγκατάσταση του νέου τόρνου, πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση των χειριστών της Sadimac, στα νέα προγράμματα λογισμικού και των αυτοματοποιημένων λύσεων, προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις διευρυμένες υπηρεσίες που προσφέρει ο νέος τόρνος HAAS DS-30.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Sadimac εμπιστεύεται την HAAS για τον εξοπλισμό της, καθώς διαθέτει ήδη την φρέζα 5-αξόνων HAAS UMC-750, μια προηγμένη λύση η οποία μειώνει αισθητά τους χρόνους σεταρίσματος και επεξεργασίας, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την ακρίβεια του αποτελέσματος ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες εργασίας.

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Sadimac, κα Ελένη Πουλτουρτζίδου, δήλωσε:

«Ο τόρνος της HAAS αποτελεί μέρος της στρατηγικής επενδύσεων που πραγματοποιούμε σε βάθος πενταετίας, προκειμένου να εξελίξουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες και δραστηριότητές μας».

Η SADIMAC αποτελεί τον Επίσημο Αντιπρόσωπο του Ιταλικού Οίκου SCM Group για τη Βόρεια Ελλάδα, ηγέτη σε τεχνολογίες αιχμής για την κατεργασία υλικών όπως ξύλο, αλουμίνιο και συνθετικά υλικά.
Παράλληλα, στην έδρα της στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης, λειτουργεί ολοκληρωμένη μονάδα κατασκευής κοπτικών εργαλείων σε PCD/CBN και HW/HSS, καθώς και τροχείο με προηγμένα μηχανήματα που διασφαλίζουν ακρίβεια κοπής υψηλού επιπέδου και μεγάλη διάρκεια ζωής των κοπτικών εργαλείων.
Μέσα από την πολυετή εμπειρία της στην κατασκευή κοπτικών εργαλείων CNC, κονδυλίων, δίσκων, μαχαιριών πλάνης, φρέζες, κ.α παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις από την συμβουλευτική για την αγορά του σωστού μηχανήματος, τον χειρισμό αυτού για την βέλτιστη παραγωγή, τον εξοπλισμό και το after sales ως την κατασκευή, την πώληση και το τρόχισμα κοπτικών εργαλείων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

SADIMAC:
17ο ΧΛΜ Θεσσαλονίκης – Κιλκίς,
57018 Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης.
Τηλ. 23940 20577  E-mail: info@sadimac.com
www.sadimac.com