Η SADIMAC συμμετέχει στη MEDWOOD 2024

Δελτίο Τύπου της SADIMAC 09/02/2024

Με δυναμική παρουσία η SADIMAC επιστρέφει στη MEDWOOD 2024 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan από τις 4 – 7 Απριλίου 2024.

Η παρουσία της SADIMAC στη φετινή MEDWOOD 2024 είναι διπλή:

  • Ως Επίσημος Αντιπρόσωπος Βορείου Ελλάδας για τον Ιταλικό Οίκο SCM Group στο Hall 4, Περίπτερο Β1.
  • Ως κατασκευαστής κοπτικών εργαλείων στο Hall 4, Περίπτερο Β3.

Η SADIMAC αποτελεί τον Επίσημο Αντιπρόσωπο του Ιταλικού Οίκου SCM Group για τη Βόρεια Ελλάδα. Η SCM Group, ηγέτιδα σε τεχνολογίες αιχμής για την κατεργασία υλικών όπως ξύλο, αλουμίνιο και συνθετικά υλικά, έρχεται στη Medwood 2024 για να παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές λύσεις στην κατεργασία ξύλου.

Στο Hall 4, Περίπτερο Β1, στο περίπτερο της SCM θα βρίσκεται η ομάδα της SADIMAC για να παρουσιάσει στους πελάτες της και τους επισκέπτες της έκθεσης από κοντά τις δυνατότητες των Κέντρων Εργασίας CNC, των συγκολλητικών, αλλά και των υπόλοιπων μηχανημάτων της SCM.

Παράλληλα, στο περίπτερο θα βρίσκονται εκπρόσωποι της SCM από όλες τις κατηγορίες μηχανημάτων, έτοιμοι να απαντήσουν και να λύσουν απορίες για κάθε ανάγκη παραγωγής και για κάθε κατηγορία μηχανημάτων, όπως: CNC μηχανήματα, συγκολλητικές μηχανές γωνιάστρες, τεμαχιστικά, βαφεία, πρέσσες και όλες τις υπόλοιπες λύσεις που αναπτύσσει η SCM.

Στον ίδιο χώρο, και συγκεκριμένα στο Hall 4, Περίπτερο Β3, η SADIMAC εκθέτει τη γκάμα κοπτικών εργαλείων σε PCD/CBN και HW/HSS που αναπτύσσει είτε ως στάνταρ είτε κατά παραγγελία.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία της στην κατασκευή κοπτικών εργαλείων CNC, κονδυλίων, δίσκων, μαχαιριών πλάνης, φρέζες, κ.α παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις από την συμβουλευτική για την αγορά του σωστού μηχανήματος, τον χειρισμό αυτού για την βέλτιστη παραγωγή, τον εξοπλισμό και το after sales ως την κατασκευή και πώληση κοπτικών εργαλείων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πελάτη.

Παράλληλα, η SADIMAC ενημερώνει την επίσημη έναρξης συνεργασίας με την ιταλική Freud, πρωτοπόρο εταιρεία στο χώρο της κατασκευής κοπτικών εργαλείων. Στα πλαίσια της MEDWOOD, οι επισκέπτες στο περίπτερο της SADIMAC θα μπορούν από κοντά να δουν τις λύσεις της Freud και να συζητήσουν με το έμπειρο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας για τις λύσεις που αρμόζουν στις δικές τους συγκεκριμένες ανάγκες.


Η SADIMAC, με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας, αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο του ιταλικού οίκου SCM Group για την Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα, διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ξυλουργικών μηχανημάτων.
Στην έδρα της στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης, λειτουργεί ολοκληρωμένη μονάδα σχεδιασμού, κατασκευής και τροχίσματος κοπτικών εργαλείων σε PCD/CBN και HW/HSS.

Sadimac Marketing: Θεοδώρα Μπιτσιάδου
E-mail: marketing@sadimac.com
https://sadimac.com/