STEROPAL: Εντυπωσιακή παρουσία στη MEDWOOD 2024

Δελτίο Τύπου της STEROPAL στις 31/05/2024

Η STEROPAL συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη φετινή MEDWOOD, καταφέρνοντας, όχι μόνο να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και να κλέψει τις εντυπώσεις. Ο συνδυασμός μιας σύγχρονης αισθητικής με καινοτόμα υλικά και δημιουργικές ιδέες φαίνεται να απέδωσε, καθώς το περίπτερο εντυπωσίασε το κοινό με το μέγεθος και την πολυπλοκότητα της κατασκευής του.

Η μεγάλη προσέλευση αποτέλεσε το απόλυτο αποδεικτικό στοιχείο της επιτυχημένης συμμετοχής της STEROPAL. Το έντονο ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της αναδείχθηκε και επιβεβαιώθηκε μέσα από τον αριθμό και την ποιότητά των επισκεπτών που επέλεξαν να επισκεφθούν το περίπτερό της.

Από το περίπτερο της STEROPAL στη MEDWOOD 2024.

H ανάπτυξη του περιπτέρου ενίσχυσε την εικόνα της STEROPAL στην αγορά ως έναν προμηθευτή που παρέχει όχι μόνο όλα τα κορυφαία brands του κλάδου που είχαν δικά τους περίπτερα όπως οι KRONOSPAN, BLUM, και LAMELLO, αλλά και πολλές επιπλέον λύσεις που εξασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Η έμφαση στα προϊόντα της EGGER και η διαθεσιμότητα όλης της νέας συλλογής 2024+ σε stock αποδεικνύει την ηγετική θέση της STREOPAL ως διανομέα της εταιρείας στην Ελληνική αγορά. Ετοιμοπαράδοτη είναι και η μεγαλύτερη συλλογή AGT στην Ελλάδα που περιλαμβάνει εκτός από τα πιο δημοφιλή της πάνελ και Wall Profiles.

Οι βίδες SPAX είναι η επώνυμη πρόταση της για ευκολία, σταθερότητα και ταχύτητα σε κάθε εφαρμογή και δοκιμάστηκαν στην πράξη! Διαθέτει επίσης όλη την γκάμα των απαραίτητων υλικών για κάθε κατασκευαστή κουζίνας, ντουλάπας, επίπλων κ.ά.

Η εντυπωσιακή κουζίνα που παρουσιάστηκε ήταν εξοπλισμένη με συστήματα FRANKE, συσκευές τελευταίας τεχνολογίας της οικογένειας Mythos, υποκαθήμενο γρανιτένιο νεροχύτη και αξεσουάρ, κάτι που ενίσχυσε τη αναγνωρισιμότητα της STEROPAL ως επίσημο διανομέα της.

Οι επισκέπτες αντέδρασαν θερμά και στο Corpus ένα καινοτόμο σχεδιαστικό εργαλείο που αναπτύχθηκε για να λύσει τα χέρια στους επαγγελματίες του κλάδου και εκφράστηκαν θετικά για την ευελιξία και τις δυνατότητες που προσφέρει.

Από το περίπτερο της STEROPAL στη MEDWOOD 2024.

Το μήνυμα “Stronger Together” διαπνέει κάθε πτυχή της συμμετοχής της STEROPAL στην έκθεση, ενισχύοντας τις συνεργασίες και δημιουργώντας νέες συνδέσεις που βασίζονται στην αλληλεπίδραση και την αμοιβαία ωφέλεια, ενώ τα πολλά χαμόγελα αποτελούν ακόμα μια ένδειξη της θετικής ατμόσφαιρας που επικράτησε.

Συνολικά, η παρουσία της STEROPAL στη MEDWOOD 2024 αποδείχθηκε επιτυχημένη, επιβεβαιώνοντας τη φήμη της, τόσο ως πρωτοπόρου στην καινοτομία και την ποιότητα, όσο και ως αξιόπιστου εταίρου στον κλάδο, έτοιμου να στηρίξει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της με συνέπεια και αφοσίωση. Η εταιρεία εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι την τίμησαν με την παρουσία τους και δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει εξαιρετικές λύσεις και υπηρεσίες στους συνεργάτες της.

Τηλ. 23940 32222.
E-mail: info@steropal.gr
www.steropal.gr