Τα νέα προϊόντα της ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

Η εταιρεία ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. συμμετείχε στη Διεθνή Εμπορική Έκθεση για τη βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου LIGNA 2023 μέσω των διεθνών οίκων που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα. Εκεί, ξεχώρισε από αυτούς όλα τα νέα μηχανήματα και εργαλεία που έτυχαν ιδιαίτερης προσοχής από το εμπορικό κοινό της έκθεσης και τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα και στη χώρα μας, για όλους τους επαγγελματίες του ξύλου.


Η νέα αυτόματη μηχανή συγκόλλησης περιθωρίων EB 140PLC PRE-MILLING της Virutex.

Αυτόματη συγκολλητική περιθωρίων EB 140PLC PRE-MILLING της Virutex.

Πρόκειται για μια compact συγκολλητική μηχανή με καζάνι κόλλας και προπλάνες, που ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, κάνοντας τη να ξεχωρίζει για την υψηλή της απόδοση και το μειωμένο της μέγεθος (μόνο 2,25 m μήκος). Η μηχανή διαθέτει Προγραμματιζόμενο Λογικό Ελεγκτή (PLC) που σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη ψηφιακή οθόνη αφής, καταφέρνει γρήγορες, εύκολες και σταθερές ρυθμίσεις. Χάρη στην τεχνολογία που έχει αναπτύξει η Virutex στο συγκεκριμένο μοντέλο, η μηχανή παρά το μικρό της μέγεθος, επιτυγχάνει υψηλής ποιότητας συγκόλληση περιθωρίων με τέλειο φινίρισμα της ταινίας.

■ Τα νέα πολυτρύπανα καβίλιας της Virutex.

Ηλεκτρικό πολυτρύπανο καβίλιας AB200 της Virutex.
Πολυτρύπανο καβίλιας με μπαταρία ABB400 της Virutex.

Τα νέα πολυτρύπανα καβίλιας (καβιλιέρες), όπως είναι το ηλεκτρικό AB200 και το μπαταρίας ABB 400 της Virutex, για το άνοιγμα διπλής στρογγυλής καβίλιας διαμέτρου Ø από 5 – 12mm, σε επιφάνειες που απαιτούν επαναλαμβανόμενες διαμήκεις διατρήσεις. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για παντός είδους ενώσεις ξύλινων κατασκευών εύκολα και γρήγορα, όπως κουτιά, συρτάρια, ράφια, ντουλάπες, κουζίνες κ.λπ. για διάτρηση των πάνελ και μοντάρισμα χρησιμοποιώντας κοινές ξύλινες καβίλιες.

Τα νέα εργαλεία μπαταρίας της Virutex, που παρουσιάζονται διεθνώς για πρώτη φορά.

Μορσοκαβιλιέρα μπαταρίας ABB311 της Virutex.
Πολυτριβείο χούφτας LRB384 της Virutex.

Τα νέα, εργαλεία μπαταρίας της Virutex, όπως το εργαλείο μορσοκαβίλιας (μπισκότο) ABB311, το πολυτριβείο χούφτας LRB384, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην αγορά και λειτουργούν με το ίδιο σύστημα μπαταρίας, που έχουν και τα κλασικά και δοκιμασμένα εργαλεία της εταιρείας όπως ρούτερ, σέγες, δραπανοκατσάβιδα κ.λπ.


Το νέο ρούτερ LO 55 της Mafell.

Τo νέο ρούτερ LO 55 της Mafell, με 15 καινοτομίες, που το καθιστούν μοναδικό για εργασίες που απαιτούν ποιότητα και λεπτομέρεια στη χάραξη. Είναι ιδανικό για χάραξη αυλακώσεων χρησιμοποιώντας τον πλάγιο οδηγό, για εσοχές και πατούρες, για λοξοτομές, για σειρές οπών με απόσταση 32mm ή πολλαπλάσια, για αντιγραφές μορφών και καλουπιών κ.λπ. Με ισχύ 1100W, περιοριστή στροφών και βάρος μόνο 3,1 Kg σε βαλίτσα μεταφοράς, είναι ένα παραγωγικό εργαλείο, για κάθε εργασία, τόσο στο εργαστήριο όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Η νέα φρέζα PF 80 της Mafell.

Η νέα φρέζα PF 80 της Mafell, η οποία προσφέρει ασφαλή και αποτελεσματική εργασία καθώς και ευελιξία στον χρήστη, αφού είναι κατάλληλη για πλήθος εργασιών, όπως για φρεζάρισμα σε ελαττώματα ξύλου, μπαλώματα ρόζων, μπαλώματα ρωγμών, βύσματα ρόζων αλλά και για επίπεδες επιφάνειες φρεζαρίσματος, όπως π.χ. για επιφάνειες τραπεζιού που εφαρμόζουν εποξική ρητίνη.


Η αυτόματη καβιλιέρα easySHOT της Pizzi.

Η νέα αυτόματη μηχανή easySHOT της ιταλικής Pizzi για τοποθέτηση καβίλιας με ταυτόχρονη εκτόξευση κόλλας.
Η easySHOT επιτρέπει την ταυτόχρονη λειτουργία εφαρμογής κόλλας και τοποθέτησης καβίλιας σε κουφώματα και πόρτες, σε προ-τρυπημένα πάνελ, εξαρτήματα επίπλων, εξαρτήματα μασίφ ξύλου και γενικά εξαρτήματα ξύλινων κατασκευών. Πρόκειται για ένα επαγγελματικό και εργονομικό σύστημα, πολύ πιο γρήγορο και ακριβές σε σύγκριση με το παραδοσιακό πλαστικό μπουκάλι κόλλας και το σφυρί.


Τα νέα συστήματα τριβής και παλαίωσης ξύλου της Tecnolev.

Τα νέα συστήματα τριβής και παλαίωσης ξύλου της Tecnolev, που ικανοποιούν με ακρίβεια και τελειότητα οποιαδήποτε ανάγκη. Οι βούρτσες ανάλογα με τη διάμετρο του πυρήνα τους (Ø120,160,220,320mm) μπορεί να έχουν 42,54,90 ή 114 θέσεις, όπου μπορούν να συνδυαστούν διάφορα λειαντικά στοιχεία όπως γυαλόχαρτο, ίνα πολυπροπυλενίου, ίνα γιούτας, κετσές, δέρμα, scotchbrite, συρματόβουρτσα κ.λπ. σύμφωνα με την ανάγκη και την απαίτηση της κάθε εργασίας.


Για περισσότερες πληροφορίες:

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Λεωφ. Αθηνών 167, 12461 Χαϊδάρι Αττικής.
T: 210 5817319, 694 8549795
Ε-mail: info@crisco.gr
www.crisco.gr