Όλα τα κορυφαία Compact HPL της αγοράς από τη STEROPAL

Οι επιφάνειες Compact Laminate της EGGER διαθέτουν ελκυστική σχεδίαση, έγχρωμο πυρήνα και μοναδικά χαρακτηριστικά. Η εξαιρετική ανθεκτικότητα και η αντοχή στην υγρασία, καθιστούν το υλικό αυτό ιδανικό για εφαρμογές εσωτερικών χώρων υψηλής καταπόνησης, με αυξημένες απαιτήσεις υγιεινής και καθαριότητας, όπως κουζίνες, μπάνια, χώροι υγιεινής, νοσοκομεία ή εστιατόρια.

Οι compact πάγκοι διαθέτουν φρεζαρισμένη λοξοτομημένη ακμή στο επάνω και κάτω μέρος όλων των πλευρών που τονίζει τη μοντέρνα τους εμφάνιση και συνδυάζονται υπέροχα με υποκαθήμενους νεροχύτες FRANKE για σύγχρονο design και υψηλή αισθητική.

Μια ειδική σειρά συμπαγών πάγκων εργασίας 12mm με μονόχρωμο πυρήνα, η  Slim Line της KRONOSPAN που την καθιστούν ιδανική για έπιπλα υψηλής αισθητικής και εσωτερική διακόσμηση. Έχουν βελτιωμένη αντίσταση στην τριβή και την υγρασία, λειτουργούν καλά και έχουν όμορφη εμφάνιση.

Οι πάγκοι εργασίας Slim Line προορίζονται για οριζόντια χρήση με ειδικά επιλεγμένα σχέδια που προσθέτουν στιλ σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Δεν χρειάζονται πρόσθετη επεξεργασία στις άκρες ή την επιφάνειά τους, είναι, επομένως, τέλειες για ειδικές επιφάνειες κουζίνας, γραφείου ή εργασίας.

H AGT έχει κερδίσει την ελληνική αγορά μέσω της STEROPAL χάρη στα καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα της. Τελευταία έχει λανσάρει ένα συμπαγές πάνελ με υψηλή πυκνότητα ≥1000kg/m³, που είναι ελαφρύτερο από ισοδύναμα υλικά και ανθεκτικό στο νερό και την υγρασία.

Το AGT Compact Lam είναι ένα αντιβακτηριδιακό πάνελ με ομοιογενή κατανομή μαύρων ινών υψηλής πυκνότητας, το οποίο δεν απαιτεί ταινία περιθωρίου.
Είναι ιδανικό για οριζόντια ή κάθετη εφαρμογή σε έπιπλα υψηλής αισθητικής και εκλεπτυσμένη εσωτερική διακόσμηση με πολλά επιπλέον πλεονεκτήματα:

  • Διαθέτει ιδιότητες κατά της διόγκωσης υπό την επίδραση υψηλής και μακροχρόνιας υγρασίας.
  • Εύκολη και ομαλή κατεργασία, όχι μόνο σε μηχανές τεμαχισμού και CNC, αλλά και με εργαλεία χειρός.
  • Κράτημα με βίδα.
  • Δυνατότητα σύνδεσης με κόλλα.
  • Πολύ πιο οικονομικό σε σύγκριση με άλλες επιφάνειες Compact Laminate.

Το AGT Compact Lam, διατίθεται σε διαστάσεις 2.100 x 2.440 x 12mm.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ. 23940 32222.
E-mail:info@steropal.gr | www.steropal.gr