Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ γίνεται 60 ετών και το γιορτάζει με έναν τεράστιο διαγωνισμό στην Medwood 2024!

Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ εκ των ηγετών στον κλάδο της εμπορίας βιομηχανικών εργαλείων, γιορτάζει 60 χρόνια πορείας στην ελληνική αγορά!

Με μια ιστορία πλούσια σε επιτυχίες και εξελίξεις, η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία, την ποιότητα με την εξυπηρέτηση και την αφοσίωση με την ανάπτυξη.

Το 1964, ο Κωνσταντίνος Κρυσταλλίδης δημιούργησε αυτήν την εταιρεία με έναν φιλόδοξο στόχο: να προσφέρει επαγγελματικά εργαλεία και υλικά υψηλής ποιότητας στους επαγγελματίες του κλάδου. Με την πάροδο των ετών, η εταιρεία εξελίχθηκε, επεκτάθηκε και προσάρμοσε την δραστηριότητά της στις ανάγκες της αγοράς.

Η συνέπεια στην ποιότητα και η αφοσίωση στην εξυπηρέτηση των πελατών αποτέλεσαν τους πυλώνες της επιτυχίας της ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ. Με την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και την επίλυση των ειδικών αναγκών των πελατών της, κέρδισε την εμπιστοσύνη χιλιάδων επαγγελματιών σε όλη την Ελλάδα.

Η αναγνώριση της εταιρείας ως ένας από τους ηγέτες στον κλάδο επιβεβαιώνεται με την επέτειο των 60 ετών της. Για να γιορτάσει αυτήν την επιτυχία, η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ διοργανώνει έναν μοναδικό διαγωνισμό στην Medwood 2024, ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα στον χώρο της επιπλοποιίας και της ξυλουργικής στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 7 Απριλίου.

Εκεί, θα διεξαχθεί ένας τεράστιος διαγωνισμός, κατά τον οποίο θα κληρωθούν 60 επιλεγμένα δώρα, με συνολική αξία που ανέρχεται στα 22.000€. Συμμετέχοντας στο διαγωνισμό από το περίπτερο της Κρυσταλλίδης ΑΕΒΕ στην Medwood 2024 κερδίζετε 5 λαχνούς για τη μεγάλη κλήρωση!

Δείτε τα δώρα του διαγωνισμού εδώ!

Στο διαγωνισμό μπορείτε να συμμετάσχετε και μέσω Facebook & Instagram με κάθε συμμετοχή να αντιστοιχεί σε έναν λαχνό!