Δυναμικό παρόν της Alfa Wood Group στη διεθνή έκθεση Sicam 2023 στο Pordenone της Ιταλίας.

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε για άλλη μία χρονιά η συμμετοχή της Alfa Wood Group στη διεθνή έκθεση Sicam 2023 από 17 έως 20 Οκτωβρίου, στο Pordenone της Ιταλίας.

Το φετινό περίπτερο του Ομίλου εκτός των πολλών προϊόντων που παρουσίασε στην Sicam, εντυπωσίασε με τη νέα καινοτόμο σειρά διακοσμητικών επιφανειών Synchro Collection. Η προηγμένη τεχνολογία ΕIR (Embossed In Register ή Ανάγλυφη Όψη), που χρησιμοποιείται για την παραγωγή της συγκεκριμένης σειράς, προσδίδει στις πρωτοποριακές επιφάνειες Synchro Collection, μία αυθεντική όψη και αίσθηση του φυσικού ξύλου, καθώς το ανάγλυφο της επιφάνειας ακολουθεί τα νερά της επιφάνειας του ξύλου.

Το ενδιαφέρον του κοινού, κέρδισε επίσης η μεγάλη γκάμα σχεδίων των νέων σειρών πάνελ L’arte Del Legno & Intarsio 2023 by alfawood, που η υφή τους βασίζεται στην παραδοσιακή διακοσμητική τεχνοτροπία της μαρκετερί. Το αποτέλεσμα αποζημίωσε με την αισθητική του τελειότητα τους επισκέπτες, απολαμβάνοντας την χειρωνακτική αξία των σχεδίων της συλλογής.

Οι νέες διακοσμητικές επιφάνειες Pall, Silk & Nava της Avant Collection, καθώς και οι επιφάνειες με αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή δράση, οι επενδύσεις τοίχου και τα ακουστικά πάνελ, ήταν ορισμένα από τα προϊόντα του Ομίλου που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των παραβρισκόμενων.

Τα επιχειρηματικά ραντεβού και η ροή των επισκεπτών στο εντυπωσιακό περίπτερο του Ομίλου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Η Alfa Wood Group, τους ευχαριστεί θερμά για το μεγάλο ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό που έδειξαν για τα προϊόντα της, καθώς και για την υποστήριξη τους σε όσα πρεσβεύει εδώ και πολλά χρόνια ο Όμιλος στο χώρο του ξύλου και ανανεώνει πιστά το ραντεβού του στην επόμενη Sicam του 2024.

https://alfawood.gr/