Μπείτε στον ψηφιακό κόσμο της βιομηχανίας ξύλου, μέσω του App Plus Pack της HOMAG.

Μια ειδική προσφορά της HOMAG: Με την αγορά κάθε νέoυ μηχανήματος, παρέχεται δωρεάν το ψηφιακό πακέτο App Plus Pack.

Αστραπιαία τεχνική εξυπηρέτηση και συντήρηση, διαφανείς πληροφορίες και διεξοδικός έλεγχος για την κατάσταση του μηχανήματος, απομακρυσμένη ψηφιακή υποστήριξη διάγνωσης σφαλμάτων ή δυσλειτουργίας, πρόσβαση σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία, αλλά και εφ’ όρου ζωής ανάλυση της απόδοσης του μηχανήματος, είναι οι νέες ευκολίες που προσφέρει η HOMAG στο νέο της ψηφιακό πακέτο App Plus Pack, που συνοδεύεται ως προσφορά μπόνους με την αγορά κάθε νέου μηχανήματος.

Με το πακέτο App Plus Pack, ο πελάτης/κατασκευαστής μπορεί να έχει πρόσβαση μέσω tablet, smartphone ή υπολογιστή, σε πέντε (5) νέες ειδικές ψηφιακές εφαρμογές της HOMAG, που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με το tapio, ένα ανοιχτό ψηφιακό οικοσύστημα της βιομηχανίας ξύλου, που προσφέρει την τεχνολογική βάση δεκάδων ψηφιακών εφαρμογών για ξυλουργούς, κατασκευαστές επίπλων και βιομηχανίες/βιοτεχνίες επεξεργασίας πάνελ.

Οι εφαρμογές αυτές περιλαμβάνουν το ServiceBoard, το MachineBoard, το serviceAssist και το twinio, εντελώς δωρεάν μέχρι τη λήξη της εγγύησης του μηχανήματός και επιπλέον το MMR Mobile το οποίο είναι δωρεάν εφ’ όρου ζωής.

1. ServiceBoard: Η εφαρμογή για το σέρβις και τη συντήρηση των μηχανημάτων.

 • Όλα τα περιστατικά συντήρησης και σέρβις του μηχανήματος (τρέχοντα και επιλυμένα), με ένα απλό κλικ εμφανίζονται στην εφαρμογή, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και κόστος.
 • Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να δημιουργείτε αιτήματα και εισιτήρια σέρβις, καθώς και την αποστολή των σχετικών φωτογραφιών. Στη συνέχεια, ο κατάλληλος τεχνικός σέρβις, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.
 • Προγνωστική συντήρηση του μηχανήματος μέσω συγκεκριμένων χρωμάτων της εφαρμογής, που σας δείχνει τον επείγοντα χαρακτήρα των διαφόρων εργασιών συντήρησης.
 • Διάγνωση μέσω τηλεφώνου ή βίντεο. Μαζί με τους ειδικούς της εταιρείας, μπορείτε να λύσετε το πρόβλημά σας με τον τρόπο που εσείς θέλετε.

2. MachineBoard: Κατάσταση της μηχανής και εναπομένων χρόνος εκτέλεσης μίας εφαρμογής.

 • Επισκόπηση της κατάστασης όλων των μηχανημάτων, με τους εναπομείναντες χρόνους εκτέλεσης μιας εφαρμογής και το χρόνο μέχρι την επόμενη απαραίτητη αλληλεπίδραση μεταξύ τους.
 • Ειδοποιήσεις push σε πραγματικό χρόνο, με λεπτομερείς πληροφορίες και δεδομένα για κάθε εφαρμογή.

3. serviceAssist: Η ψηφιακή υποστήριξη για κάθε χειριστή μηχανήματος.

Όταν ακόμη και οι έμπειροι χειριστές του μηχανήματος βρίσκονται σε αμηχανία, η εφαρμογή serviceAssist σας βοηθά με τις κατάλληλες και αποδεδειγμένες προτάσεις, ώστε να λύσετε μόνοι σας τα μηνύματα σφάλματος και να αποτρέψετε την απροσδόκητη διακοπή λειτουργίας της μηχανής, χωρίς την άμεση βοήθεια ενός υπαλλήλου σέρβις της HOMAG.

4. twinio: Διαχείριση κοπτικών εργαλείων ψηφιακά.

 • Έχετε μια επισκόπηση όλων των δεδομένων των κοπτικών εργαλείων σας από διαφορετικούς κατασκευαστές, ως διαδικτυακή εφαρμογή στο smartphone, το tablet ή στον υπολογιστή σας.
 • Ατομικά δεδομένα: Προσθέστε τις δικές σας παραμέτρους ανά εργαλείο και ορίστε ψηφιακά τις προδιαγραφές των κοπτικών εργαλείων σας.

5. Για πάντα δωρεάν MMR Mobile: Το εργαλείο για την ανάλυση όλων των μηχανημάτων σας.

 • Όπου κι αν βρίσκεστε, είστε πάντα ενημερωμένοι για την απόδοση των μηχανημάτων σας.
 • Μέσω μιας απλής ανάλυσης και διαφόρων αξιολογήσεων, μπορείτε να αναγνωρίζετε τα αδύνατα σημεία της παραγωγής.
 • Εντοπίζετε τις δυνατότητες σας, μέσω βασικών στοιχείων και διαγραμμάτων που σας επιτρέπουν να αναγνωρίσετε πιθανές προσεγγίσεις για βελτιστοποίηση της παραγωγής.

Το App Plus Pack της HOMAG είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας, μέσω της αντιπροσώπου εταιρείας:


Κάλβου 13, 14231 Ν. ΙΩΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τ: 210 2801308 E: info@savvakis.eu
www.savvakis.eu