Σχετικά με εμάς


Τι είναι το eWood; Είναι ένα νέο κλαδικό περιοδικό και μια νέα ιστοσελίδα που δραστηριοποιείται στον επαγγελματικό χώρο του Ξύλου – Επίπλου. Τι σκοπό έχει; Μέσα από τις έντυπες εκδόσεις του και την ιστοσελίδα του:

  • Να αναδείξει σε όλους, τις θετικές προοπτικές που έχει σήμερα το ξύλο, ως ένα μοναδικό οικολογικό υλικό του μέλλοντος.
  • Να ενισχύσει κάθε συνεπή προσπάθεια που καταβάλουν σήμερα πολλοί επαγγελματίες του κλάδου και να τους δώσει την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, σε ένα πιο διευρυμένο κοινό με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Ποιοι είναι οι δημιουργοί του;
Το eWood δημιουργήθηκε από μια νέα ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων στελεχών, με μεγάλη και μακρόχρονη προϋπηρεσία στον επαγγελματικό κλάδο του Ξύλου – Επίπλου.

Κάποια στελέχη του, πολλοί επαγγελματίες τα γνωρίζουν από παλιά, αφού επί 36 χρόνια προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στον κλάδο με συνέπεια και υπευθυνότητα μέσα από τις ιστορικές «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΞΥΛΟ – ΕΠΙΠΛΟ».

Στην προσπάθεια αυτή, είμαστε ανοιχτοί σε κάθε είδους δημιουργική κριτική και συνεργασία και θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε δίπλα μας, αλλά θα χαρούμε ακόμη περισσότερο να είμαστε δίπλα σας.

Γιάννακας Ιωάννης | Εκδότης

ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΞΥΛΟΥ – ΕΠΙΠΛΟΥ

ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
Νο 25
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ/ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ/ΜΑΡΤΙΟΣ 2024

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ
ΤΕΥΧΟΣ Νο 26
ΑΠΡΙΛΙΟΣ/ΜΑΪΟΣ/ΙΟΥΝΙΟΣ 2024