imm Spring Edition 2023: Η συνάντηση της διεθνούς σκηνής του εσωτερικού σχεδιασμού, στις αρχές καλοκαιριού στην Κολωνία

Πηγή: Δελτίο Τύπου της imm cologne

Η imm Spring Edition, που θα πραγματοποιηθεί στις 4-7 Ιουνίου 2023 στην Κολωνία της Γερμανίας ως ανοιξιάτικη εκδήλωση, έχει σαν στόχο να αναδείξει πρόσωπο με πρόσωπο το διάλογο σε μια αποκλειστική ατμόσφαιρα. Εκτός από το ρόλο της ως πλατφόρμα για μοναδικές επιχειρηματικές ευκαιρίες και πηγή έμπνευσης, η imm Spring Edition στοχεύει ιδιαίτερα να είναι μια εκδήλωση δικτύωσης για το who’s who της διεθνούς κοινότητας του εσωτερικού σχεδιασμού.

Το συμπληρωματικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, περιλαμβάνει μια δεξίωση στο τέλος της πρώτης ημέρας της εμπορικής έκθεσης, καθώς και μια γωνία ομιλητών και ένα καφέ που βρίσκεται στο κέντρο της δράσης. Ο προγραμματισμός βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη και ο αυξανόμενος αριθμός των εγγραφών, αποτελεί σαφή ένδειξη του ενδιαφέροντος των εκθετών για τη μεγαλύτερη εκδήλωση εσωτερικής διακόσμησης της Γερμανίας.

Απομένουν ακόμη τέσσερις (4) μήνες μέχρι να ανοίξει η imm Spring Edition και η σημαντική αυτή συνάντηση του κλάδου αναμένεται ήδη με μεγάλο ενδιαφέρον.

«Πιστεύουμε ότι η imm cologne είναι η καρδιά της διεθνούς σκηνής του εσωτερικού σχεδιασμού στη Γερμανία, γι’ αυτό και κάναμε σχέδια πολύ νωρίτερα, για να συμμετάσχουμε τον Ιούνιο στην ειδική μορφή της έκθεσης», λέει ο Leo Lübke, Διευθύνων Σύμβουλος του κατασκευαστή επίπλων COR Sitzmöbel και συνεχίζει: «Ανυπομονούμε να βρεθούμε επιτέλους ξανά μαζί στην Κολωνία και να ξαναδούμε τους πελάτες μας, να συναντήσουμε συνεργάτες του κλάδου και να κάνουμε νέες επαφές».

Εκτός από την COR Sitzmöbel, άλλες γνωστές εταιρείες, όπως οι KFF, Asco, Bielefelder Werkstätten, Leolux, Kettnaker, Freifrau, Janua, Brühl & Sippold, Christine Kröncke, Werther, Artisan, Richard Lampert, Raumplus, Schönbuch, Signet, Sanktjohanser, Jan Kurtz, IP Design, Erpo, Sudbrock και Müller Möbelfabrikation, θα λάβουν μέρος στην καινοτόμο μορφή Pure Galleries. Ο τομέας Home καταγράφει επίσης όλο και περισσότερες επιβεβαιώσεις συμμετοχής.

Το προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για δικτύωση. Η μορφή Pure Galleries, σχεδιασμένη στο ύφος της έκθεσης τέχνης Art Cologne, θα δημιουργήσει ακριβώς την κατάλληλη ατμόσφαιρα για τη συνάντηση του κλάδου.

Δεξίωση για όλους την πρώτη μέρα της έκθεσης.

Στο τέλος της πρώτης ημέρας της έκθεσης, οι εκθέτες και οι εμπορικοί επισκέπτες, θα μπορούν να συμμετάσχουν σε μια μοναδική εκδήλωση υποδοχής στο χώρο Pure Galleries στην Αίθουσα 11.

Θα είναι για όλους μια ιδανική ευκαιρία κατά την έναρξη της έκθεσης, όπου μέσα από ένα χαλαρό «ποτήρι», θα μπορούν να βρεθούν με τη συντροφιά τόσο νέων όσο και μακροχρόνιων επιχειρηματικών επαφών, με φόντο πάντα τις καλλιτεχνικά παρουσιασμένες λύσεις επίπλωσης. Η ζωντανή μουσική που θα υπάρχει, θα συμβάλει επίσης στη δημιουργία μιας χαλαρής ατμόσφαιρας, για να συμμετάσχουν οι επισκέπτες και οι εκθέτες σε μια ενεργή ανταλλαγή ιδεών.

Γωνιά των ομιλητών με καφέ ως κεντρικό σημείο συνάντησης.

Στη μέση του χώρου Pure Galleries η γωνιά των Ομιλητών μέσα από τον ανοιχτό καφέ, θα λειτουργήσουν ως κεντρικός κόμβος πληροφόρησης και επικοινωνίας για τους συμμετέχοντες στην έκθεση. Εμπνευσμένο από την ελληνική αγορά, αυτό το σημείο συνάντησης θα χτυπά σαν την καρδιά της εμπορικής έκθεσης.

Στη σκηνή του Speakers’ Corner, το κοινό μπορεί να περιμένει με ανυπομονησία διαλέξεις, παρουσιάσεις και συζητήσεις σε πάνελ σχετικά με θέματα που σχετίζονται με τη βιομηχανία, τις καινοτομίες και τις εξελίξεις κατά τη διάρκεια της εμπορικής έκθεσης. Ο στόχος του φόρουμ είναι να μεταδώσει τη γνώση του κλάδου, διευκολύνοντας παράλληλα τη δικτύωση. Ο παρακείμενος χώρος για καφέ, θα χρησιμεύσει ως ένα σημείο για πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις και ως μέρος για ένα διάλειμμα εν μέσω της έντασης της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την imm Spring Edition
https://www.imm-cologne.com/