STEROPAL: Όλα τα κορυφαία brands του κλάδου κάτω από μια «ομπρέλα»

Η STEROPAL έχει εδραιώσει μακροχρόνιες συνεργασίες µε κορυφαία εργοστάσια παραγωγής που καθοδηγούν τις εξελίξεις στον χώρο της βιομηχανικής ξυλείας.

H διαρκής ανάπτυξη, οι υψηλοί στόχοι, οι επενδύσεις σε συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και σε ανθρώπινο δυναμικό κάνουν τη STEROPAL την πιο δυναμική επιχείρηση στον χώρο της βιομηχανικής ξυλείας, των υλικών επιπλοποιίας και του εξοπλισμού κουζίνας.

Είναι εδώ και πολλά χρόνια ο μεγαλύτερος διανομέας της EGGER στην Ελλάδα. Με μια ευρεία γκάμα απομιμήσεων πέτρας, τσιμέντου, μετάλλου και ξύλου, η συλλογή διακοσμητικών επιφανειών της EGGER είναι πάντα εναρμονισμένη με τις τρέχουσες τάσεις, προσφέροντας ταιριαστά σχέδια σε λακαριστά πάνελ, μελαμίνες, φορμάικες, πάγκους, κ.α.

Πρόσφατα η STEROPAL καλωσόρισε την KRONOSPAN στις συνεργασίες της. H KRONOSPAN ανήκει στους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων ξύλου, µε εγκαταστάσεις σε πάνω από 40 πόλεις, σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο.

Με τους δύο δημοφιλέστερους διεθνείς οίκους στο ίδιο σημείο, η STEROPAL είναι πλέον σε θέση να καλύψει περισσότερο από το 70% της υπάρχουσας κατασκευαστικής ζήτησης σε βιομηχανική ξυλεία υψηλών προδιαγραφών.

Η AGT µε καινοτόμα προϊόντα όπως οι δίπλευρες επιφάνειες Supramat, έχει καταφέρει μέσω της STEROPAL να γίνει πολύ δημοφιλής στην Ελληνική αγορά.

Η σειρά AGT Wall Profiles εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επένδυση τοίχων, που είναι πλέον μια πολύ σύγχρονη τάση αφού προσδίδει ιδιαίτερη αισθητική και δημιουργεί σημεία εστίασης.

Διατίθεται σε ίδια σχέδια και χρώματα µε τα πιο δημοφιλή πάνελ της AGT, εξασφαλίζοντας σχεδιασμό χωρίς περιορισμούς. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε νησίδες, κεφαλάρια κρεβατιών, σύνθετα κ.α.

Η σειρά AGT Flooring προσφέρει μια όμορφη φυσική εμφάνιση δαπέδου χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό της, που προσομοιάζει απόλυτα στην υφή του ξύλου, σε συνδυασμό με κορυφαία ποιότητα (AC5/12mm & AC4/8mm).

Παράλληλα λανσάρει νέες πρωτοποριακές compact επιφάνειες (CDF) που έχουν ήδη εμπλουτίσει τη συλλογή της STEROPAL. Πρόκειται για συμπαγείς επιφάνειεις με υψηλή πυκνότητα ≥1000kg/m³, που παρουσιάζονται στη βιομηχανία ξύλου ως πάνελ νέας γενιάς ανθεκτικά στο νερό και την υγρασία. Είναι ένα αντιβακτηριδιακό υλικό με πυκνή ομοιογενή κατανομή μαύρων ινών, το οποίο δεν απαιτεί ταινία περιθωρίου και εμφανίζει μεγάλη ανθεκτικότητα.

Συνεχίζοντας δυναμικά, εντάσσει στη γκάμα της την Ιταλική εταιρεία LOMBARDO με premium πάνελ µοριοσανίδας. Πρόκειται για επιφάνειες που παράγονται από παρθένο ξύλο, απαλλαγμένο από ακαθαρσίες, χημικές ουσίες και υπολείμματα επεξεργασίας. Διαθέτει σχέδια που αποπνέουν πολυτέλεια και φινέτσα, διατηρώντας παράλληλα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, με πιστοποίηση CARB-2.

Τα συστήματα σύνδεσης της LAMELLO είναι συνώνυμα µε την ποιότητα, την καινοτομία και την εξαιρετική λειτουργικότητα, ενώ χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλον τον κόσμο.

Εξοικονομούν απίστευτο χρόνο στους κατασκευαστές και προσφέρουν λύσεις που εντυπωσιάζουν με την αισθητική και την εργονομία τους. Η STEROPAL διαθέτει ετοιμοπαράδοτα τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εξαρτήματά της.

Στον τομέα των υλικών επιπλοποιίας, οι μεντεσέδες, τα συρτάρια και τα συστήματα ανάρτησης της BLUM δεν χρειάζoνται συστάσεις.

H INOXA ξεχωρίζει με τη σειρά Hyper που προσφέρει αποθηκευτικές λύσεις για γωνιακά και τυφλά ντουλάπια, τροφοθήκες και βαγονέτα σε ελκυστική μοντέρνα εμφάνιση με οδηγούς πλήρους ανάπτυξης και μαλακό κλείσιμο.

Η άριστη σχέση ποιότητας – τιμής είναι το κύριο μέλημα της STEROPAL που συστήνει συστήματα συρταριών, οδηγούς και μεντεσέδες SADO, αφού έχουν εδώ και χρόνια κερδίσει την εμπιστοσύνη των κατασκευαστών. Επιπλέον, προφίλ και κρυφές χειρολαβές αλουμινίου CANALI, εξαρτήματα HAFELE κ.α.

Στη STEROPAL θα βρείτε επίσης επώνυμο εξοπλισμό κουζίνας τελευταίας τεχνολογίας όπως απορροφητήρες, εστίες, νεροχύτες, μπαταρίες κ.α. σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες όπως FRANKE, ΤΕΚΑ, SATITEC, PYRAMIS κ.α.

Με όλα τα κορυφαία brands του χώρου συγκεντρωμένα σε ένα σημείο, αξιόπιστα υλικά επιπλοποιίας, περισσότερες από 350 διαφορετικές ετοιμοπαράδοτες επιφάνειες, σε συνδυασμό με ολοκληρωμένες υπηρεσίες επεξεργασίας από υπερσύγχρονα μηχανήματα (τεµαχισµός, nesting, CNC, διάτρηση, συγκόλληση, κ.α.) η STEROPAL είναι ο ιδανικός συνεργάτης κάθε ενημερωμένου κατασκευαστή.

Για περισσότερες πληροφορίες:


Τηλ. 23940 32222 | E-mail: info@steropal.gr  https://www.steropal.gr/