Αναπαλαίωση επίπλων με τις επιστρώσεις Vintage Prestige της Renner.

Η αναπαλαίωση επίπλων σήμερα είναι μία νέα τάση που έχει απήχηση σε πολλούς ανθρώπους διεθνώς, ιδιαίτερα δε κατά την περίοδο των πρόσφατων και συνεχών lockdown, όπου ο υποχρεωτικός εγκλεισμός έστρεψε πολλούς σε διάφορες Diy κατασκευές.

Σήμερα οι τεχνικές αναπαλαίωσης είναι πολλές και ο καθένας μπορεί να αλλάξει εύκολα την εμφάνιση των παλαιών του επίπλων αλλά και του χώρου του, με διάφορα χρώματα -άλλα πιο ζωντανά και άλλα πιο vintage- έχοντας ως μόνο περιορισμό την φαντασία του.

Η Renner ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις και ως δημιουργός τέτοιων χρωμάτων, παρουσιάζει τις επιστρώσεις Vintage Prestige της σειράς Rio Verde, που συνδυάζουν την κομψότητα με το ethnic στυλ.

Οι Vintage Prestige είναι ματ επιστρώσεις, κατάλληλες για εφαρμογή σε πολλές επιφάνειες. Η σύνθεση τους με βάση το νερό τις κάνει άοσμες και με μηδενικές εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC).

Παράγονται με την πιο προηγμένη τεχνολογία μηδενικού άνθρακα και είναι ασφαλείς για παιδικά έπιπλα, αντικείμενα και παιχνίδια καθώς δεν περιέχουν φορμαλδεΰδη. Πρόκειται για 100% καθαρά προϊόντα, με όλες τις σχετικές πιστοποιήσεις στις ετικέτες τους.

Οι επιστρώσεις Vintage Prestige εφαρμόζονται με οποιοδήποτε εργαλείο βαφής (πινέλο, ρολό, σφουγγάρι κλπ.) και διατίθενται σε 10 διαφορετικές αποχρώσεις.

Επειδή σήμερα η Shabby shic διακόσμηση που ερμηνεύεται ως «παλιά κομψότητα» γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, οι επιστρώσεις Vintage Prestige της Renner αποκτούν ιδιαίτερη αξία λόγω της ποιότητας και των πολλών δυνατοτήτων που προσφέρουν.

Για περισσότερες; πληροφορίες απευθυνθείτε:
RENNER HELLAS A.E.
Τηλ: 2310 689051-2 E-mail: info@rennerhellas.com
www.rennerhellas.com